jueves, 3 de marzo de 2022

Noticia

participacion-ciudadana

portal-associacions

L'Ajuntament d'Oliva aprova, per unanimitat, el Reglament de Participació Ciutadana

Imagen;

El ple municipal de l’Ajuntament d’Oliva, realitzat el 24 de febrer de 2022, va aprovar de forma unànime el Reglament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Oliva, un document que regula els drets i deures dels processos participatius, i també de les entitats ciutadanes del municipi d’Oliva.

El regidor de Participació Ciutadana, Josep Escrivà, ha remarcat la tasca de les associacions que han participat en les dinàmiques per elaborar aquest document, i també va agrair el suport per part dels representants polítics que van participar. «Aquest reglament és fruit del treball comú entre l’ajuntament i la ciutadania organitzada», va explicar el regidor Escrivà.

El ple va coincidir en el fet que aquests són uns treballs que van començar en la legislatura anterior, i que ara s’han continuat donant veu a les associacions del municipi oliver i a la representació política.

«A l’Ajuntament d’Oliva, i sobretot al departament de Participació Ciutadana, celebrem tindre ja aprovat un reglament de Participació Ciutadana el qual s’ha aprovat de forma unànime. És un reglament que hem anat treballant des de fa molt de temps.» Ha assegurat el Regidor de Participació Ciutadana, Josep Escrivà.

En aquesta legislatura s’ha fet un procés de participació que ha durat un any, que ha comptat amb la participació d’associacions veïnals i associacions i federacions festives, esportives, culturals i sociosanitàries del nostre municipi. També ha format part del procés de participació l’Agenda Local 21 i els representants d’aquesta corporació que van poder assistir al procés participatiu.

També es va fer palesa la necessitat de regular els drets i deures, com també els òrgans participatius de l’Ajuntament d’Oliva i de les entitats ciutadanes, associacions, federacions i fundacions del nostre municipi.

«Des de la Regidoria de Participació Ciutadana volem agrair la participació de totes les entitats i també agrair el suport unànime de la corporació municipal. Des d’ara, els nostres ciutadans tenen una ferramenta que reglamenta la relació entre les entitats associatives i també les persones individuals amb la seua administració, l’Ajuntament d’Oliva.» Conclou Josep Escrivà.

Oliva, 3 de març de 2022.

Galería de imágenes

Calendario

Compartir: